February 17, 2012

Warkah untuk Makcik di Hari Jumaat

Scumbag Makcik,
kereta besar,13/7 Jln raya,
Bandar Tasik Selatan, Sg Besi
Kuala Lumpur

_________________________________________________

Pemuda Jemaah Solat Jumaat,
Masjid Al-Muqarabin,
sebelah sekolah, Bandar Tasik
Selatan, 57000, Kuala Lumpur.                                                                           Jumaat seperti biasa

Makcik,

       Per:  KESESAKAN LALU LINTAS DI KAWASAN MASJID

merujuk perkara di atas, saya ingin memaklum kan pada makcik bahawa waktu orang keluar masjid adalah waktu jalan raya sesak. Wahai makcik, gunakan lah akal dan fikiran yang kurang geliga itu untuk berfikir.

Dah tau, orang ramai keluar berduyun2 ade yg jalan kaki, naik moto, naik kereta, naik basikal, naik van dan lori yang MAKCIK SEBUK-SEBUK nak hantar anak ke SEKOLAH apasal? tak boleh ke hantar awal sikit time orang khutubah ke, time orang tengah sembahyang ke, TAK PUN, 10 min lepas jemaah keluar.

APE kah BANGGANG makcik ni, kan dah kuar ayat yg tak sepatutnya..
makcik, lidah gua dah ringan je nak mencarut maki hamun dalam kereta tadi.. tapi berkat solat jumaat yg baru je habis.. hati gua kate sabar.. jangan carut.. (effect keluar masjid) tunggu sampai umah.

Tolong lah fikir makcik!!!! tolonglah!!! nak lalu depan masjid pun, tolong lah lepas 10min kami kuar masjid.
Kalau xsabar sangat.. hantar anak awal, atau pegi keje awal.. Saya menasihati diri makcik dan diri saya agar kita sama-sama berubah kejalan yg diredhai Allah..

Sekian Wabilahitaufikwalhidayah.. Assalamualaikum Warakhmatuallahi wabarakatuh...

Yang penyabar,

PEMUDA JEMAAH MASJID

(cetakan komputer, tidak perlu tanda tangan)


February 1, 2012

Artist juge manusia biase.. kah kah kah Shila Hamzah

Shila Hamzah

AJL kali ni bertemakan Air. sebab tu diorang pakai baju biru, konon2nya mengikut tema.


tapi secantik mana pun baju ikut tema itu, secomel mane pun muke dia, se hot mane pun body dia...

kalau KETIAK BASAH, potong stim juge...

p/s: Artis pun manusia gak, .. mereke bukan sempurne.. kah kah kah kah
p/s II: menepati tema AJL : Air- Basah.

Air-Basah-Ketiak-bau? get it? get it?
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Citer hot top 5

Benda Best yg lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...