February 18, 2011

teknik perempuan MENCARUT pada lelaki..

ingatkan tadi gua nak tulis pasal MLM daripada pandangan mata gua, tapi gua malas nak memaki-maki hamun pengusaha MLM ari ni so gua amik keputusan untuk citer pasal bagaimana perempuan atau wanita memaki-hamun.


(maaf kepada reader/follower wanita blog aku ni sebab entry kali ni maybe menyentuh sanubari korang.)


setiap wanita di muka bumi ni, MESTI ade sifat-sifat lemah lembut, kalau xbanyak pun sikit. tak kira la kalau wannita ni dari pelusuk mana pun kat dlm or luar dunia ni. bila kita cakap pasal perempuan mesti dalam kepala kita terbayang mereka adalah insan-insan yang KURANG KUAT dari lelaki.
(p/s: kalau aku cakap insan lemah nanti diorang marah hahahahah)


so di ASIA TENGGARA,. kita amik skop yang lebih kecil la kan.. di MALAYSIA sajalah... senang citer, masih ada sebilangan besar populasi wanita di Malaysia ada sifat adap dan tatasusila yang tinggi. yang kuang ajar cam cipan macam kat lorong hati taib dan jalan TAR tu dah tentu lah xade ciri2 yg aku cakapkan ni. Xkira bangsa apa pun, Melayu,Cina,India,Pan-Asia, Pan-Cake, atau sesopan manapun mereka. mesti ada dikalangan mereka yang MENCARUT...


ape nak bukti?
nah amik ni
video ni dah lame dah... benda yang aku nak reveal kat korang semua bukan video ni tapi ape yg aku nak citer kat bawah ni.


OK ni FAKTA:
"WHATEVER!!!" is the way WOMAN say FUCK YOU!!


its real guy... don't denied it. bila perempuan say whatever kat korang time diorang menyampah, malas layan, or gaduh ngan diorang (biasanya dalam facebook or kehidupan seharian) . ape yang perempuan ni nak cakap sebenarnya ialah FUCK YOU! 


yeahh!! my teacher teach me this


benda ni serius gua xmain2.. bila diorang dah bengang than cakap WHATEVER!! kat korang tu tanda dia diorang tengah maki korang. Biasanya perempuan2 yang jenis "sopan" yang selalu cakap cam tu... kalau korang (lelaki) gaduh dengan perempuan yg mulut cam puki, diorang ni DIRECT truss xde selindung-selindung. biasanya yang jenis kasar akan kata "pukimak kau la weiii. gi mampos sudah".




yang gua nak tekankan kat sini, walaupun perempuan yg kasar tu cakap direct.. membabi-babikan korang (lelaki) secara direct... diorang Xhepokrit sebagai mana perempuan2 WHATEVER ni.


one good reason why this type of ladies (wanita2 sopan) ni sebut WHATEVER sebagai FUCK YOU sebab diorang xde benda "tuu" 00==> untuk fuck. as MAN we have a dick to say "FUCK YOU". but to them, they cannot say "FUCK YOU" directly because they do not have a penis to FUCK. that why diorang kata WHATEVER untuk mengantikan "FUCK YOU" dan korang sebagai lelaki akan BLURR tak tau nak cakap ape. 
korang (lelaki) kena hati-hati dengan wanita separa hipokrit cam ni.


so next time bile korang dengar je perkataan WHATEVER...!!!, jangan malu, jangan segan luahkan dengan penuh perasaan kat perempuan tu "FUCK YOU Mfucker". sebab korang xsalah... use the same language, jangan jadi cam ayam dan itik.. cakap dalam bahasa yang sama la.. bile perempuan tu maki kita dengan WHATEVER, balas balik dengan penuh hormat "GO TO HELL you Mfucker". 


terima kasih dan selamat beramal...... 
gua ade ni kat laptop gua.. lu ade???


credit to @ayie sebab bg tau whatever ni mencarut 

10 comments:

hajar_razak said...

hate this

devilyus said...

@hajar_razak

apsal hate plak? rahsia terbongkar ke? hehehe

miladz said...

xbole cakap whatever lorh..
kalu "ape2 aje lah" cmane lak? huahua

Hanna Leoana said...

oh..whatever means apa2 jelah...is it different if i say "apa2 jelah" instead of "whatever"
same right..so,whatever doesn't mean f*** you lah...really..

shimay c-ma said...

unlike3!!! lau kami ckp 'whatever',xde kaaitan pom ng ape y dinyatakn sprti diatas... 'whatever' 2 sbagai satu isyarat y da mls nk lyan... memandaii jer wat kenyataan y slh..lau ye pom,bt la kaji selidik terlbh dhulu ke. xyah la nk hentam org prmpuan cm nie... jgn nk mgaibkan kami org prmpuan dgn kenyataan bodoh y xberasas niey...hrp sedar dri,yepp~~sbgai mhkluk Allah swt, kte xberhak nk menilai sesorg...biar tuhan y tentukan cndri~~ mohon insaff~~

dylla bakri said...

btol...kdg2...dah malas nk gado2...kami2 yg btol2 sopan ni,ade tahap mara jgk...xkn whatever di kre mncarut an..lao kate,ape2 je lah??xsme mksod lak..hehe...abeh?cne lak lao laki tu yg ckp pompuan tu "betine jalang"??ley x ckp whatever??hahaha...tu dah cm suke2 lak men maki2 ni...haish...

devilyus said...

tadi kat atas tu gua dah mintak maaf sebab entry ni menyentuh saanubari korang(wanita).

but

face the reality girls.. dalam hati korang ade yg kate FUCK YOU!!! sure ade punye, walaupun sikit. gua dah buat survey dah antara member2 perempuan gua.. yes most of them at last agree with me. they do fill like want to say "fuck you", tapi pasal nak jaga tatasusila dia kata "whatever!!"

miss m said...

hum...per la..pkataan mcm tu org yg xber iman jer guna...kalau pompuan kte whatever tu mksudnya...mlas la nk amek tahu...biar je...dri mncarut buat sakitkn hti tmbh dosa..bek ta payah...bila kmi diam bkn nye kami maki hamun..kmi cri msa ntuk berfikir...ntuk bertenang..ta semua pompuan cmtu ler...so jgn tunding jari kt semua pompuan k..

artha_hidayah said...

apsal mesti nak mention mencarut ek??...sbb dalam otak lelaki..kalau marah2 je mencarut..ni la lelaki..otak penuh benda kotor...

Ida said...

Perghh bapak arr..aku yg xprnah mencarut maki hamun org ni pun rasa nk maki2 kau je bc bnd ni..aku jnis cool je..xkesah arr..leh diplomasi lg..tp kali ni aku angin sket..sbb statement kau yg satu ni..

"so next time bile korang dengar je perkataan WHATEVER...!!!, jangan malu, jangan segan luahkan dengan penuh perasaan kat perempuan tu "FUCK YOU Mfucker". sebab korang xsalah... use the same language, jangan jadi cam ayam dan itik.. cakap dalam bahasa yang sama la.. bile perempuan tu maki kita dengan WHATEVER, balas balik dengan penuh hormat "GO TO HELL you Mfucker"."


Pergh..kau buat survey? Diakui kwn2 prmpn kau? Pergh..kau kwn ngan prmpn jenis apa dowh???? Jgn jd bodoh sgt boleh x? Jtuhkan hukuman tnpa usul periksa..kau igt sume jnia prmpn hadap sgt la nak mencarut carut sgala dlm hati? Mgkin ah ada prmpn yg maki2 dlm hati BUT!! yg jnis xmaki tu??? Apa citer bro?? Mmg ada yg prmpn yg xmaki2 pun dlm hati time ckp whatever~~ Aku pun..law da jumpa jantan mulut cm longkang..menyirap gak..tp aku try sbr..plg kurg pun aku kata.. "WHATEVER" da malas da nk gadoh2..xda niat pun maki2 dlm hati ke apa..then law aku jumpa jantan cm kau? terus motherfucker sgala..pehal dowh?? Mana otak kau?? Ltak kt mana? Ke xda otak?? Xreti respect ke? Kesian dowh kt prmpn2 yg xbresalah uh..pkir ble x? Xsume ok.. (Aku try xnak mencarut ni..still sabar lg jumpa statement bangkai cm entri kau..) Aku igt nk blogwalking le..last2 jmpe statement bangkai..suka hati la..dosa kau tggung..jgn smpi prmpn benci kau da la..

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Citer hot top 5

Benda Best yg lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...